NY ONLINEKURS PÅ GÅNG

NY ONLINEKURS PÅ GÅNG

Hej på er alla!

Nu är vi igång igen med betonggjutningskurs Del 1 - online.

I denna kursen lär du att gjuta i latexformar, med och utan stödform, plastformar, materialval o verktyg, göra en egen miniverkstad för gjutning i små utrymmen. Såklart delar vi med oss av tips & trix som gör att du undviker irriterande och dyra nybörjarfel. Under tiden tills vi släpper kursen 15:de januari kommer du (efter du har köpt kursen) att få en länk med inloggningsuppgifter till kursplattformen. Därifrån skickar vi ut mejl när kursen närmar sig samt ett litet "Live-Hej" från mig. Du blir oxå inviterat in i facebookgruppen "Helt Concrete" som är en privat grupp endast för kursdeltagare.

Det är en himla rolig hobby som du kan dela med ett kompisgäng eller varför inte hela familjen. Många av lite större barn/ungdom visar stort intresse och nyfikenhet när dom besöker vår utomhusbutik på Gotland. Det är så tacksamt att jobba med betong i formar och fruktansvärt lätt att lyckas om ni gjuter på rätt sätt.

Måste berätta lite om Betonggjutning Del 2 när jag först är igång; Rabarberblad eller andra typer av fat/skålar/fågelbad och plattor gjort på frihand utan formar. En fördel att vänta tills värmen kommer så man kan jobba utomhus av lite olika orsaker. Meeeen mer om detta sen. 

Häng me oss på kurs folkens:-D

 

                                                              Ha en finfin dag önskar Cat                                                         

 

 

Tillbaka till blogg